Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőrbenövés és pattogzás...

Szőrbenövés és pattogzás ellen mit tegyek az intim részen?

Figyelt kérdés
Felváltva használom az epilátort, és a borotvát. Bár az epilátortól nem leszek olyan piros lent, még így is sok a benövés, hiába dörzsölöm szivaccsal vagy kefével. Borotva meg katasztrófa, mikor nincs időm pepecsélni, borotvahabbal lekapom az intim részt, de az katasztrófa ahogy kinéz utana. Hiába teszek rá hintőport. Nagyon irritált lesz egész nap, piros, viszket, sőt a nap végére borostás is lesz. Arra gondoltam, hogy legalább a pirosodáson segít-e az ha after shavet rákenek? Illetve elfogadok tőletek tanácsokat, hogy nektek mi vált be, mivel kenitek?
2018. jún. 4. 21:21
 1/4 anonim ***** válasza:
próbáld gyantázni
2018. jún. 4. 21:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Próbáltam otthon egyedül, az is benőtt, néhol meg véraláfutásos lettem..És ilyenkor nyáron meg nem szivesen növesztem a szőröm,hogy a kozmetikus legyantázza.. Úgy hogy ezért maradt az epilátor és a borotva.
2018. jún. 4. 23:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Gyantázás vagy borotválás után én sudocream-et használok. Nekem bevált, mert nagyon érzékeny a bőröm, de ez megnyugtatja és eltűnteti a pirosságot, gyorsabban regenerálódik a bőr, mert hámosít.
2018. jún. 5. 02:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Extrém érzékeny bőröd van, ez van...
2018. jún. 5. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!