Mit hasznaljak a kicsi pattogzasokra?
Figyelt kérdés
Ez alatt ertem pl hogy ha nayron farmer rovidnaciva vagyok megizzadok benne akkor combomon vagy popsimon lesznek ilyen kis pattogzasok.. az az begyullad a bor (gondolom izzadsagtol mert erzekenyebb borom van) es akkor olyan kis pattanasnak latszanak.. es ez zavar meg ha par is van beloluk..de ha nyaron strandra megyek es a combhajlatba van 1 ilyen kis "pattanas" szeruseg mar ki se akakrok menni napozni :(2009. márc. 1. 14:01
1/2 anonim válasza:
Először is; olvasd át alaposan, amit írtál, mert nehéz volt kisilabizálni.
Pattanások: azok icipici pórus-eltömődések, azokon a helyeken nem tud anyagcserélni a szervezet, ezért jelzi
pirossal, hogy ejnye.
Ha gyakrabban lemosod nyáron, vagy zsíros bőrt szárazzá, száraz bőrt nedvesebbé teszed, el fognak múlni.
Amúgy ne izgasd magad különösebben, mert rengeteg embernek van hasonló, ettől nem leszel ronda.
üdv,
2/2 A kérdező kommentje:
kosizke a valaszt!
amugy ugy ertettem hogy nyaron ha megizzadok a farmer rovidnadragba akkor a combom hajlasaba olyan apro kis piros pattanas lesz begyullad az izzadsagtol... erre van valami kivallo szer :D?
2009. márc. 13. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!