Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pár centiről kezdődő hajnövesz...

Pár centiről kezdődő hajnövesztésnél, mit lehet kezdeni azzal a szakasszal, amikor elől már nem frufrus a haj, de nem is olyan hosszú, hogy oldalra vagy hátra lehessen simítani?

Figyelt kérdés
Ennél a szakasznál vagyok és kikészülök tőle. A fodrász sajnos letolná mindenhol rövidre, és akkor kárba veszne az egész.

jún. 4. 16:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Türelem kell hozzá. Egyébként egy picit mindig lehet vágatni novesztes közben is, hogy legyen egy fazonja.
jún. 4. 19:20
 2/4 A kérdező kommentje:
És kb meddig tart ez a bosszantó szakasz?
jún. 5. 10:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát függ tőled és a hajadtol is, de ha elmész fodrászhoz és megmondod, hogy ne vágjon sokat, csak valami fazont mert noveszted.
jún. 5. 15:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Én sajnos nem merek elmenni. Mert eddig csak egyik csinálta amit kértem. Onnan meg elköltöztem már messzire. Agyvérzést kapok, ha megint letolja nullással valaki, amennyit szenvedtem vele.
jún. 5. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!