Hajnövesztés gyorsan?
Éjszakára fond be vagy kösd össze ahogy neked kényelmes hogy ne sérüljön ahogy mozgolódsz éjszaka.
Viszont hővédő nélkül nem ér semmit az egész ha vasalod, mert az tönkre fogja vágni :/
Kísérletezni kell a te hajadnak melyik a megfelelő és milyen mennyiségben.
Ricinus olaj :) Tini koromban használtam :) Patikában lehet kapni, nem nagy összeg. Felviszed a hajadra, de csak haj végeken vagy max addig ami a fej bort nem érinti.( nagyon zsírosít) rajta hagyod, pár órát, ez havonta elég. Utána kimosod ( rendszerint mosol hajat ) . És kb megtörtént a csoda :) Azóta is szeretném használni de a hajmosasom kb egy 4 naponkénti gyors rituale lett. Egyébként hajnoveszto, nagyon jó sminklemoso és szempilla noveszto cucc is egyben :) és koromre is jó . Csak be kell dorzsolni. Én több éven at használtam. Teljesen bevallt. Mindent helyre hoz :) Annyi, hogy ne nyeld le, mert hashajto hatása van, nem
Enyhén :)) de hajra, koromre, szempillara nyugodtan. Szerintem barkinek bejön :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!