Hogyan növesszem meg gyorsan a hajam? Praktikus teknikák?
Sziasztok!
Tél vége felé vágattam le a hajam elég rövidre. Talán az állkapocsig ért. Mostanra (augusztus 1) megnőtt a vállamig.
De úgy vélem nem nő elég gyorsan. Szeretném ha mihamarabb vissza nőne.
Nem azért, mert megbántam a rövid hajat, hanem mert én is változom és új hajstílust szeretnék. Kicsit retrobbat. Viszont a kiválasztott stílushoz hosszabb haj kellene.
Póthajat nem szeretnék takarni, és nincs festve, így az sem akadályozhatja a növekedést.
Esetleg valami teknika van rá hogyan növesszem meg minél hamarabb minél hosszabbra? Tapasztaltok is érdekelnének.
10 éve rutinos hajnovesztő vagyok.
Semmitől nem nő gyorsabban a haj. Nekem is össze-vissza nőtt. Hol 2 cm hol semmi/hónap.
A vállig erő hajat meg egyébként is nehéz lenoveszteni. Nekem vagy 2 év kellett mire túl lendultem azon a hosszon.
#1 erről még nem is hallottam. De mindenképpen megér egy próbát. A rizs fajtája mindegy vagy hagyományos kell?
#3 remélem nekem gyorsabban fog túlnőni mert ha eddig ennyit nőtt csak nem fog hirtelen abbamaradni
#4 nekem viszonylag jó minőségű, erős hajam van. Nem szeretem szárítani és sosem vasalom vagy göndörítem. Így van rá esély hogy gyorsan fog nőni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!