Mennyi idő alatt lehet lenöveszteni a festet hajat?
Sziasztok!
Mennyi időbe fog telni kb hogy lenőjjön a festett hajam? Minden hónapba pár centit vágnék belőle mert nagyon törik a sok szőkítéstől a vége és szeretném hogy eltünjön mihamarabb az a rész ami festve volt vagy szőkítve. A hajam jelenleg a hátam közepéig ér és kicsit több mint a fele nem az eredeti hajszínem még. Régen a fenekem alá ért a hajam és nagyon megbántam hogy így elrontottam😕
Aki tud segíteni annak megköszönném ha olyan megoldásokat írna ami hatásos lehet arra hogy minél előbb visszanövesszem a hajam.
Köszönöm előre is a válaszokat!❤
Attól is függ, hogy milyen gyorsan nő a hajad, de sajnos évekig tarthat.
Próbálj ki hajolajakat, tényleg sokat javítanak a haj állapotán, talán nem fog annyira törni
Hajmosas utan kokuszzsir v sheavaj. Ejjelre hagy rsjta aztan mosd le. Csodat tesz.
A henna is csodat tesz. A toredezest eltunteti. Csak utana nem feshetsz ra normal hajfestekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!