Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miert eget az eddig jol...

Miert eget az eddig jol bevalt skin care rutinom?

Figyelt kérdés
Mar lassan egy eve ugyan az a skin care rutinom de mar 2-3 napja piros pottyok lesznek tole az arcomon ami szep lassan elmulik de ma reggel elkezdte egetni az arcom es az egesz kipirosodott mit tudok csinalni ezzel?

jún. 1. 09:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha esetleg leírnád, miket használsz...
jún. 1. 10:01
 2/9 anonim ***** válasza:

Sérült a barrier.

Magasabb az UV sugárzás is, még többet érdemes fényvédőzni. Illetve vannak olyan aktívok, amiket a nyári időszakban érdemes kicsit elrakni. Ilyen a retinol és az AHA savak. Mert nem mindenki bírja nyáron.

jún. 1. 11:12
 3/9 A kérdező kommentje:
Meg este dupla disztottam aztan a Revox niacinaminde (de csak nagyon kicsit hasznaltam) Neutrogena hidraralo (mar itt elkezdett piros lenni) es Loreal fenyvedo utanna kezdett elegni es lemostam inkabb mindent es akkor azonnal elmult
jún. 1. 11:19
 4/9 anonim ***** válasza:

Milyen regiek a termekeid? Nem jartak le?

Lehet ez is baj.

jún. 1. 22:48
 5/9 A kérdező kommentje:
1-2hete vettem oket szoval szerintem azzal meg nincs baj
jún. 2. 07:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Új termék nincs közte? Vagy megváltoztatott összetevőjű, amit elsőre nem vettél észre?

Nekem alapvetően nem érzékeny a bőröm, ha van olyan termék, ami parfümöt tartalmaz, simán tudom használni. De van nekem is egy szérum, amit télen használtam, pár napja újra elővettem, és szintén piros kis apró pöttyök jelentek meg az orcáimon. Most, hogy nem használom, elmúltak. Lehet, a nagy meleg, izzadás kicsit összeveszett a parfümmel.

jún. 2. 09:30
 7/9 A kérdező kommentje:
Lehetseges az hogy a dupla tisztitas az oka? Az nap sokkal tovabb csinaltam mint maskor lehet hogy az zavart be? 20 perc helyett egy ora lett belole.
jún. 2. 15:19
 8/9 anonim ***** válasza:

Mi? Alapbol a 20 percet se ertem, addig vakarod az arcod vagy mi? De 1 ora? Ezt hogy kell elkepzelni, mit csinalsz pontosan?? :D

En is dupla lemosast csinalok, de nincs 20 perc az tuti

jún. 2. 15:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem értem a 7-es kommentet.

30-60 MÁSODpercig tisztítunk az olajossal, ugyanennyi ideig a vizes bázisúval.

jún. 2. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!