A zo skin termékek mennyibe kerülnek?
Indokolatlanul sokba kerülnek. 100ezer ft körül minimum van egy pakk,ami jó ha 2hónapra elég.
Nézd,a te döntésed,de tized ennyiből is vannak jó hatóanyagok,ha azok nem segítenek,akkor belső oka van a pattanásoknak.
Én ebből a pénzből inkább kivizsgáltatnám magam (hormonsor, gyulladásfaktorok,ételintolerancia,fogászat)
De hova menjek kivizsgáltatni magam? Egyszerűen annyit hallottam már erről a kivizsgálásról, hogy leszarják az embert az orvosok és nem is derül ki semmi a vizsgálatból..
És tudom, hogy igazából ez sem érné meg, mert a bőrgyógyászok is csak felírnak egy krémet és elintézik annyival.. 10 perces konzultáció és csak annyi, hogy ránéznek az arcodra azt adnak egy krémet.. hopp 30 ezer..
Magánba kell menned, úgy, hogy saját kezedbe veszed a dolgot.
Kinézed a lakóhelyedhez legközelebbi klinikát, és szépen időpontot foglalsz mindenre. Írtam, hormonpanel, gasztroenterológia, teljes vérkép+CRP,vasháztartás, fogorvosi vizsgálat panoráma röntgennel, esetleg fül-orr gégészeti góckutatás.
Minden infó fenn van a neten, inkább ezekre költs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!