Mennyit nohet a hajam szeptemberig?
Sziasztok!
4 honap alatt,szeptemberig a haj tud noni 8-10 cm-t?
Vagy korulbelul mennyit no addig? Most vagtam le penteken es ha mar most nem nez ki olyan jol szeretnem ha legalabb szeptemberre iskola kezdesre nezne ki valahogy.
Kb 8-10 cm-t vagtam le es annyit is kene vissza novesszek,nagyon puha selymes hajam van/volt ahhoz kepest hogy minden nap vasaltam es minimun egy heten egyszer be lakkoztam ugy a hajam,hogy rendesen kopogott mar.
Hajmosasnal hasznalok ra maszkot es balzsamot is,most kicsivel mell fele er,szerintetek mennyiben remenykedjek? Kb mennyit no?
Kb. 4 centit. Átlagosan havi egy centit nő. Viszont nyáron és nappal mindig jobban nő a haj.
Az ima lehet segít.
Tudnál róla, ha extrém sebességgel nőne a hajad, havi 2,5 cm (4 hónap alatt 10) szerintem már feltűnt volna és nem kellene itt kérdezned. Szóval neked valószínűleg nem nő ennyit, de te tudod a saját növekedési sebességed.
A "vágatni belőle" kategóriában kicsit másképp gondolkodom, mint a 6-os hosszászóló: szerintem akkor és annyit kell vágatni belőle, amikor és amennyire fel van törve - ennek nincs köze az időközhöz. Tudok olyat, akinek nem törik egyáltalán, és olyat is, akinek minden hajápolás ellenére 2 havinta végni kell, mert törik. De itt is igaz, hogy te tudod, melyik kategóriába esel, mi nem.
Szóval elég problémás kívülről pontos választ adni a kérdésedre, de ha te magad végiggondolod a fenti kettőt, biztosan meg tudod válaszolni magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!