Ha valaki egyszer elmegy szoláriumba, akkor utána mindig kell?
Figyelt kérdés
És melyik jobb az álló vagy fekvő? Elsőnek mennyi időre menjek? Alapjában barnabőrű vagyok, vagyis nem égek le a napon sem... Milyen időközönként járjak? És milyen árban van?
Köszönöm a válaszokat! 18/L
2009. jan. 4. 23:21
1/3 anonim válasza:
Majd a szoliban megmondják,hogy hány percet tanácsolnak!Nem kötelező mindig járni,de ha nem mész, kifakul a bőröd!Én heti 1-2x szoktam,de az árak változóak!Én 8 percért fizetek 560 Ft-ot!Szerintem a fekvő kényelmesebb!sokan nem szeretik,merthogy néhány helyen pl a fenék felett nem barnul le egy fotban,de én ezt úgy előzöm meg,hogy az idő felénél a hasamra fordulok,így mindenhol egyenletesen barnulok...
2/3 anonim válasza:
A szolizás célja az tőlled függ.Én ajánlanám az állott is mert ott mindenhol mutatkozik az eredmény,csak ott is ajánlatos meg-meg fordulni.elöször 6 p-re menj 2 alkalommal,ezt utánna emelheted 9 p-re.Ha elérted azt a színt amilyet szerettél volna heti 2 alkalommal elegendö járni,hogy a színed megmaradjon.Nagyon fontos hogy a börödnek megfelelö testápolot rendszeresen használj.Az árak város szerte változoak.Ha teheted válts bérletet,kedvezöbb,kényelmessebb.Jó szolizást.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm! :)
2009. jan. 5. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!