3 hetes terhes vagyok. Mikortól lehet menni hetente egyszer 12 percet szoláriumba?
3 hetes???? az utosló menstruációtól számolják a heteket. ha 3 hetes lennél még nem is tudnál róla.
egyébként az egész terhesség alatt nem ajánlott szoláriumba menni
ez így van ahogy az első megírta.
a szoláriumot az orvos is ellenjavallja. Engem nyáron még attól is óvott, hogy sokat legyek a napon.
27 hetes
Valóban nem lehetsz 3 hetes terhes? Ezt hogy számoltad ki?
A szolit szerintem is mellözd!
építő jelleggel: hasznalj onbarnito kremet.
a terhességet nem a fogantatastol, hanem az utolso menzi elso napjatol szamoljak, tehat amikor valaki 5 hetes, az valojaban még csak 3 hetes (ha pé-kor fogant a baba, ami ugye valoszinu), o is lehet igy szamolja, igy siman lehet 3 hetes
:)
Ha néha-néha mész is szoliba, akkor max. 5-6 percet. Azért nem ajánlják a szolit terhesség alatt, nehogy túlmelegedj, de 5-6 perctől nem lesz semmi baj. Szerintem 12 perc sok.
Nem ajánlják a forró fürdőt sem, nem tesz túl jót...
Vigyázz magadra!
A szoli köztudott,hogy nem egészséges.
Öregíti a bört,és szeplös leszel töle.
Nem,ér annyít a barnaság.Ki lehett birni pár honapot.
Börrákot,és sugárzást is okoz a babára nézzve egyáltalán nem jó.Inkább,hagyd ki!
Megéri,az egészséged miatt!
Vigyázz magadra,ha nem muszáj ne károsítd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!