Ha mondjuk 1 héten egyszer megyek szoláriumba az nagyon káros lenne?
Figyelt kérdés
Nagyon fehér a bőröm, és jó lenne barnábbnak lenni. Tiszta sápadt vagyok. Viszont félek is a szoláriumtól.Eddig egyszer voltam....Nagyon káros?:S:S:S Azt hallottam ezek már jobbak, mint a régiek...2011. aug. 8. 10:31
1/3 anonim válasza:
Válaszként egy hasonlatot mondanék: Ha hetente egyszer csak egy kis higanyt eszek meg,de nem halálos adagot,az káros?
Egyszer kétszer elmész,az nem gond,de ne csinálj belőle rendszerességet,mert pergamen szerű lesz a bőröd
2/3 anonim válasza:
ha fehér a böröd felesleges menned szoliba mer ugy se barnulsz le!!! nyáron szoktál lebarnulni ha nem akkor ne is menj szoliba szerintem csak leégsz :s
3/3 anonim válasza:
Ha nagyon fehér vagy,akkor nagyon óvatosan,fokozatosan kellene járnod.Hülyeség,aki azt mondja:fehér vagy,úgysem barnulsz le.Miért a barnáknak találták ki a szolit?:S sajnos heti 1alkalommal sokat nem érnél.3naponta lehet menni szoliba.neked az elején csak 3percekre szabadna menned,és fokozatosan emelni.1-2alkalomtól ne várd hogy barna leszel :) én is fehér voltam(nem hullafehér),már 1éve járok kb szoliba.szép színem van:) türelem rózsát terem.de ha elmész szoliba,és rákérdezel,szívesen adnak tanácsot neked !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!