Rosszat tenne a bőrömnek, ha először kamilla felett gőzölném, utána kinyomkodnám és utána pedig élesztős pakolást kennék rá?
Figyelt kérdés
Vagy más sorrendben kéne,vagy ezt így nem érdemes kipróbálni?Inkább egyszerre csak eggyel próbálkozzak?
SÜRGŐS,Kérlek,hogy írjatok minél többen!
Előre is köszi!
2009. jan. 4. 17:33
1/5 anonim válasza:
ne nyomkodd!! csakn kozmetikus tudja neked normálisan megcsinálni. te nem értessz hozzá, kipirosodhat, gennyesedhet, sebes lesz, és tiszta heg leszel. a gőzölés meg a pakolás jó, de gözölés után öblitsd le hideg vízzel, hogy összehúzza a pórusaidat
2/5 anonim válasza:
A kammila oké, de ha lehet akkor papirzsebkendővel vagy valami ruhával nyomkodd ki, amugy bármilyen meleg megfelel, mer attol "kinyilnak" a pórusaid és könnyebben kijönnek, az élesztő szerintem már felesleges de ártani nem ártasz, de inkább valami arctonikot ami szárit és fertötlenit azzal kellene átkenned az arcod.
3/5 anonim válasza:
Én is pont ezt csináltam,de még ubit is tettem rá,mert abból meg vitamin megy a bőrödbe.Nekem anyukám kinyomkota az arcbőröm TIZSTAZSEBKENDŐVEL ,és nagyon szép lett,nem lett gennyes,egy-két nap alatt tök szép lett az arcom. :) Ha írsz egy privát e-mailt, klassz ötleteket tudok neked adni arcápoláshoz . :-)
4/5 anonim válasza:
3. válaszoló vagyok: karikákba tettem rá az uborkát,és nem olyan befőtett,hanem azt a nagy kígyóuborkát, vagy hogy hívják. :-)
5/5 anonim válasza:
Szerintem amit javasoltak, hogy tomikozd az arcot, azt gyorsan felejcsd el. így télen ebben a hidegben nagyon száraz a bőr, így minden szárító maszlagot felejcs el. Csak olyat ami frissít. a Tomik az nyárra jó amikor izzadsz és zsíros lessz s bőröd. És amit te írtál az nagyon jó, és szerintem nyugodtan nyomhatod magadnak, hogy tudod hogykell: Tiszta zsepi, tiszta kéz, tiszta arc. a kamilla azért is jó, mert gyulladáscsökkentő, így gyorsabban elmúlik a pirosság.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!