Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ma voltam szoliba 3 percre,...

Ma voltam szoliba 3 percre, nem sok a bőrömnek az ha holnap is megyek 3 percre?

Figyelt kérdés

naptejet használok anyajegyek miatt

és uniús csövek vannak ebbe a szoliba ahova járok...

kevesebb az uv sugárzás, arra van kifejlesztve hogy ne legyen ANNYIRA káros a bőrnek :)

2011. máj. 4. 21:02
 1/4 anonim ***** válasza:
1-2napot érdemes kihagyni.Legalábbis nekem mindig így mondták. :)
2011. máj. 4. 21:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Így van. Mi szolit üzemeltetünk, és ezt minden vendégnek el szoktuk mondani, hogy nem ajánlott egymás utáni két nap menni, legalább egy napot ki kell hagyni, de mégjobb, ha kettőt. Ha van rá lehetőséged, próbáld ki a Coffee Love csöves szoláriumot (majd ha már lesz egy kis alapszíned), mert ezek adják a legszebb barnaságot, és nem égetnek. Jó barnulást! :)
2011. máj. 4. 21:24
 3/4 anonim ***** válasza:
A szoli legelső alapszabálya hogy nem szabad két nap menni egymás után, hanem ki kell hagyni egyet de inkább kettőt!
2011. máj. 4. 22:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Ettől függetlenül, három perc nem sok, nyugodtan elmehetsz holnap is.. Semmit nem érsz vele, és alig van ideje ártani a bőrödnek is.
2011. máj. 4. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!