Végleg elrontottam?

Figyelt kérdés
Próbáltam igazítani a szemöldökeim és hát véletlenül elrontottam és túl sokat borotváltam le belőlük és most elég szarul néz ki mivel távol vannak egymástól. Barátnőm szerint soha nem lesz már a régi és nem nől vissza. Igaz ez?

2024. febr. 24. 17:22
 1/3 anonim válasza:
100%

Ugyan, csak várj vele, muszáj visszanőnie..

De borotvával nagyon igénytelennek tud hatni, mikor kezdenek nőni a szálak, látszik, hogy borotvált, szóval ezután szerintem inkább használj csipeszt /nem rosszból, csak tipp/

2024. febr. 24. 17:29
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Vissza fog nőni, addig meg szemöldöceruzával tudsz rajta igazítani. De ne borotváld máskor, inkább használj csipeszt, azzal sokkal precízebben tudsz igazítani a formáján.
2024. febr. 24. 17:56
 3/3 anonim ***** válasza:
52%
Ha csak borotváltad az pár hét alatt visszanő. Ha tövestül kiteped csipesszel vagy gyantával, az lehet több idő míg megnő, sőt tartósan is meg tudja ritkítani a szőrt (de azért nem egy kiszedés után). Úgyhogy én a helyedben ha nem vagy gyakorlott nem esnék neki csipesszel, mert ha azt elrontod az kínosabb mint a borotva. Egyszer megéri elmenni egy jó kozmetikushoz hogy kiszedje neked formára. Aztán azt már könnyebben fent tudod tartani magadnak is. Addig meg javíts rajta szemöldök púderrel ha kell.
2024. febr. 24. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!