Végleg elrontottam vagy van még visszaút?
Első gyermekem 3 hete szültem. Ott nem indult be a tejem így a kórházba pótolták. Mikor jöttünk haza adtak egy receptet amire a tápszer volt kiírva. Nem mondtak semmit csak h előbb mindig szoptassak aztán pótoljam. Itthon beindult a tej de amint nem jött adtam neki tápszert.
Nem szaporodik a tej de így érthető is. Hülye voltam első baba így tapasztalatlan vagyok. Mai napig kap anyatejet is és tápszert is. Visszafordítható még a helyzet vagy ez már így marad? Szépen fejlődik többet is hízik mint az előírt heti 150 gramm. Jó lenne a tápszert elhagyni. Pajzsmirigy alulműködésem van az befolyásolja a tejet?
Igen, nagyon gyakran szoptass (akár óránként, hogy fokozódjon a tejtermelés), a tápszert pedig gyorsan csökkentsd le, minimalizáld.
Ha normális a védőnőd akkor kérj tőle segítséget vagy a szoptatási tanácsadó is nagyon jó ötlet. www.ibclc.hu
Kedves Anyuka!
Dehogy szúrtad el egy életre.
Semmi baj nem történt.
Egy gyereknek nem egy tökéletes minta szülő kell bőven elég egy eleg-jo-anyuka is.
Ez azt jelenti hogy a szülő lehet fáradt lehet mérges stb de ha 10 esetből 6-7 alkalommal jól csinálja a dolgot akkor minden rendben van.
Rá jöttél hogy nem jól csináltam következő alkalommal jobban fog menni.
Hidd el minden oké, semmi gond nincs.
Azonkívül dupla terhelés van rajtad mert egyedül neveled tehát ez olyan mintha túráznal de 2 hátizsákot kellene vinni egy helyett.
Persze hogy hamarabb elfáradsz több pihenés kell.
Szóval minden rendben van, nem történt semmi gond.
Jól neveled a gyereked.🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!