Lányok, titeket nem zavar mostanság ez a sok póthajas lány?
Annyit szenvedek a hajammal, hogy szep hosszu legyen, es annyira idegesit, hogy funek fanak pothaja van, kicsit olyan erzesem van, hogy karnak szenvedek a sajat hajammal.
Ti mit gondoltok errol?
Engem annyiban zavar a póthaj, hogy szerintem elég gáz, amikor kilátszik a ragasztás, illesztés, mittudoménmi. Olyan proli.
Innentől kezdve mindenki azt tesz a fejére amit akar.
Én meg pont hogy sokáig póthajat hordtam. Mert én így éreztem jól magam. Nem érdekelt különösebben ki mit gondol, nekem ennyi volt a lényeg, hogy így érzem magam jól a bőrömben.
( egyébként volt, hogy fodrász is rá csodálkozott, hogy meg nem mondta volna, egy fodrasz volt x év alatt, ő annyira jól meg tudta csinálni és össze is vágta, hogy teljesen beleolvadt és természetes volt…)
Saját hajam soha nem nőtt meg hosszúra sajnos eddigi életemben, 10-20 év alatt mindent kipróbáltam, biztos vagyok benne hogy nálad is több mindent és jobban “szenvedek/szenvedtem” vele…
Most épp vállig ér, de egészségesebb, mint valaha, és jelenleg már nem feszengek póthaj nélkül.
Egy jó fodrasz jó vágással vágja, így x év után végre így is jól tudom érezni magam a bőrömben.
Ja, és nem érdekel ki mit csinál magával, rajtam az nem változtat. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!