Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Titeket nem zavar hogy mostans...

Titeket nem zavar hogy mostanság ilyen gyakran esik az eső és ilyen lutri idő van?

Figyelt kérdés

Ez valami borzalom. Az ember nem tervezhet semmit és még a nyár is ilyen volt, hogy mindig esett és jött a vihar. Mióta eszemet tudom ennyi esőre nem emlékszem ami ebben az évben volt. Tavaly meg az az érdekes őszig nem esett, de tavaly ősszel is már rengeteget esett. Meddig tarthat ez az esős időszak? Ami rosszabb, hogy egyre hidegebb van és a végén hó lesz eső helyett amit még inkább utálok :/ Főleg utána az állandó latyakot és sarat.

Elgondolkodtam ha eltűnnének az évszakok és lenne egy állandó 25-30 fok egész évben mondjuk nappal, éjjel meg ilyen 15-20 és egyenletesebb lenne a csapadékeloszlás. De szerintem ez sosem jön el, Grönlandon még mindig rengeteg jég van, az mire elolvad évezredekbe telik. Pedig én nagyon szeretném ha nem lenne többé tél és hideg.

2023. nov. 18. 00:27
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
Nem változott érdemben a csapadék mennyisége, viszont rövidebb idő alatt esik le. Magyarul pont, hogy több lett a száraz nap.
2023. nov. 18. 07:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az ősz mindig is ilyen volt.
2023. nov. 18. 07:05
 3/5 anonim ***** válasza:
68%
Nem, az ősz ilyen és ilyennek is kell lennie. Én pl. imádom ezt, mert végre csend van kint és nyugi.
2023. nov. 18. 07:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, - most van itt az ideje annak, hogy ilyen legyen az időjárás.
2023. nov. 18. 13:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Irigylem azt aki tudja ezt szeretni, mert én undorodom tőle. Ezerszer a 40 fokos tikkasztó meleg és égető napsütés, mint ez.
2023. nov. 18. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!