A fodrászoknak miért nincs szép hajuk?
Mindig azt mondják, hogy ne kenjem minden sz”@€al a hajamat, meg hogy a hajnövesztők nem érnek semmit. Pl. Ricinus olaj, vagy rizsvíz esetleg rozmaring, mégis nekem természetes színű, egy töredezett hajszálam sincs, nekik meg marad a lenőtt melír, meg a kócos konty, vagy tépett töredezett rövidebb haj. Nem szívesen kérek így tanácsot, mert mindig azt mondják ne használjak semmit, a fodrászkellékesben kb.mindenről lebeszélnek, amit én jó terméknek tartottam, vagy kipróbálnám.
Ti észrevettétek már, hogy nehezebb fodrászkellékesben vásárolni?
Sokszor azért mennèk inkább dm-be, mert ott nem vesznek ki mindent a kezemből.
Illetve nekem hitelesebb lenne, ha olyanok mondanák hogy hogy alakítsam ki a hajrutinom, akiknek szép a hajuk és akkor szeretném tudni hogyan csinálják. Pl. Legutolsó eset: a hölgynek hosszú fenékig érő elvékonyodott fonata volt, és azt mondta havonta mossa, és mikor érdeklődtem a samponok iránt, azt mondta szerinte nem létezik olyan ami zsíros tövekre ès száraz hajvégekre való. Sima víz jó lesz nekem. Elvileg 15 évig fodrász volt.
Nem vagy egyedül azzal, hogy feltűnt hogy a fodrászoknak általában, sőt elég gyakran legalábbis a környezetemben, nincs szép hajuk…
Az én “fodrászom” inkább kivétel mert rákos volt, így évekig párokát láttam rajta… de egyébként már egy pár éve nem járok fodrászhoz, sűrű göndör hajam van, és mindig túl rövidre vágja indokolatlanul, illetve úgy érzem nem akarok ilyesmire pénzt költeni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!