Tapasztaltátok már,hogy a fodrászok lenézik azt,akinek nincs szép haja? Többi lenn
már a 3ik fodrásznál tapasztaltam,hogy bunkózott velem,meg kb megtépte a hajam (nagyon kócolódó) és nem volt türelme kibontani,rángatta össze vissza, és beszólogatott hogy miért ilyen,biztos nem használok rá semmit. Közben amit ő rákent balzsamot meg sampont attól sem lett jobb,úgy jöttem ki kb hogy még kócosabb volt mint amikor bementem.
Am sajnos inzulinrezisztencia és pcos miatt nagyon elvékonyuló hajszálaim vannak, szerintem ezért kócolódnak ennyire. rengetek sambont és balzsamot kipróbáltam, nem hatottak.Most kb halolajat,meg ilyen permetezős balzsamot használok. Most próbálom az egészségem rendbe tenni,de ugye ezek a betegségek nem egyik napról a másikra jönnek rendbe. Már ez a harmadik fodrász volt,aki úgy bánt velem,mint a kutyával,és még nekem kellett magyarázkodnom hogy miért ilyen a hajam,de nem hitte el látszólag, mert "ő még nem hallott ilyesmiről,hogy ez ezt okozná"
Az előző fodrászaim között is volt olyan,aki beszólt,hogy milyen igénytelen a hajam,mert a forgómnál picit felállt egy részen.
Miért lettem lepontozva?😅
Kérdező , igazából nem is értem a volt fodrászaidat. Sajnálom , hogy ilyeneket fogtál ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!