Szép napot mindenkinek! Kinek van tapasztalta a Takarékbankkal kapcsolatban személyi hitel terén?Már egy hete be adtam a kezdeményezést bankáron keresztül és még semmi információt nem lehet tudni! Köszönöm előre a válaszokat!
Személyi hitel esetén az nagyon sok idő.
Ha mindent beadtal ami kell akkor elutasítottak csak nem közölték. Egy hét alatt bőven el lett bírálva.
Az nem számít, hogy az adott banki ügyintéző a fiókból szabadságon van.
Kivéve akkor ha valami hiányzott és neki jelezte a hitelbírálati részleg, ő pedig nem tudott neked szólni.
De ha egy fióki kolléga szabadságon van a minimum minimuma, hogy az ő ügyeit átirányítják egy másik fióki kollégához aki helyette szólna neked.
Csak ezért nem akadhat el.
Ha viszont minden rendben volt a hiteligényléssel, semmi sem hiányzik, akkor a fióki munkatársnak nincs többé benne szerepe.
A pozitív elbírálás után automatikusan folyósítják. Nyilván megadtál számlaszámot ahova kéred.
Menj be a fiókba, nyugodtan mehetsz máshoz és kérdezz rá, hogy ő mit lát.
Maximum a telebank tudna segíteni miután jelszóval azonosítottad magad. Hasonlóan a netbank belépéshez. Amúgy nem mondhatnak semmit, hiszen ki tudja, hogy tényleg az van-e a vonal végén akinek mondja magát.
De hogy a telebank amúgy rálát-e a folyamatban lévő hiteligénylésekre azt nem tudom én sem.
A fiókba mennék be a helyedben, ha van rá időd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!