Van olyan hitel, ami nem diákhitel? Nagyon kellene jövő hétre pénzhez jutnom de diákhitelt csak ősszel utalják
Figyelt kérdés
Tanulok mellette dolgozok, de az a baj hogy csak akkor mehetek dolgozni ha írnak ki időpontot, van olyan hónap mikor keresek 10 ezret valamikor meg 60at,változó. És olyan hitel van-e amit csak egy év után kell neki állni törleszteni?2021. júl. 19. 09:05
2/9 anonim válasza:
Ilyen feltételekkel szerintem sem nagyon létezik pénzintézet, amely hitelezne. Mekkora összegről van szó és mire kell ilyen hirtelen?
3/9 A kérdező kommentje:
100ezer kellene, jogosítványra. Mert fizetni kellene viszont nincs miből. Bejártam a környéket munkáért, de lehetőség nincs. Vagy ami van oda a bejárásért annyit fizetnék hogy nem éri meg, plusz meg se jönne jövő hétre
2021. júl. 19. 09:41
4/9 anonim válasza:
Családi, rokoni vagy baráti kölcsön nem jöhet szóba?
5/9 anonim válasza:
Még kiskorú vagy?
De igazából fix jövedeelm nélkül még a lerablós cofidis-stb. cégek sem adnak....
6/9 anonim válasza:
nem fogsz hitelt kapni, banktól tuti nem. a provident cofidis és társai rablóbandától a saját érdekedben ne. uzsorakamat meg csak tönkretesz téged. inkább várj még és gyűjtögess arra a jogsira
7/9 anonim válasza:
100 rongy nem sok. Én diákmelóval 20 éve 3 hónap alatt összehoztam ennyit. Manapság meg egy hónap alatt össze lehet hozni.
8/9 anonim válasza:
Még a szarabb 1000 ft/órás helyeken is 2 hétre odateszed magad és megvan a 100 ezer.
9/9 anonim válasza:
Hitelt meg akkor kapsz ha lesz állandó, bejelentett munkád, már egy ideje van igazolható jövedelmed stb, és akkor is eléggé kemény feltételekkel. Diákmunkára nem adnak egy forintot se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!