Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a legjobb a mitesszerre?...

Mi a legjobb a mitesszerre? Van valami ami teljesen eltűnteti? Mitesszer tapaszt használtatok már? Mennyire hatásos? Vagy van vmi más?

Figyelt kérdés
Nem vagyok pattanásos nagyon ritkán jön ki rajtam egy egy. Viszont mitesszeres az állam meg az orrom. Használok arctisztítót ami elvileg jó rá. Jobb is utána de teljesen nem tűnik el. jó lenne már vmi megoldást találni a próblémára, mert már nagyon idegesít!
2010. okt. 21. 23:10
 1/1 anonim ***** válasza:
Nemtudom szabad-e ilyet írnom de nekem mindig van pár pattanásom főleg állon és homlokon, vettem olyan 2in1 fajta (nevet nem írok) sötétkék pattanástalanítót (rossman 1000FT) s 3szor több lett tőle. Annyira kitisztitotta a pórusaim, hogy bevonzottam őket vagy nem tudom :S inkább szappanozok mert az szárít is és nekem zsíros a bőröm.
2010. okt. 22. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!