Szeméremdombon melyik a legjobb hatásos szőrtelenítés, ami után nem pattogzik ki a bőr?
Borotva után általában, (akármivel kenem be) kipattogzik, meg könnyebb felsérteni és csak 1 napig sima...
Szőrtelenítő krém, annyira nem rossz, csak nem sokáig sima..
Hideggyanta csíkok után nem pattogozna ki a bőr?
Mik a tapasztalataitok?!
Én nem egyedi módon szőrtelenítem nem csak a szeméremdombon, hanem mindenhol és nekem nagyon bevált, soha nem pattogzom ki és 1-2 hétig sima. Egy idő után már nem is fájt. Borotvát szinte soha nem használok, mert én is kipattogzom tőle és még durva, szúrós, borostás lesz tőle. Szóval az én módszerem az epilátor (silk-epil)
Tudom, hogy drasztikusan hangzik, de nem az, olcsó,tartós és kímélő megoldás. (bár néhány éves borotválás után nem tudom, mennyire fájhat)
epilátorral szeméremdombon ? :O
én itt arra gondolnék, hogy ott mivel jóval érzékenyebb a bőr.. még jobban fájhat.. mint pl. lábon.
Meg fogsz lepődni :-) de a szeméremdomb nem érzékenyebb az epilátorral szemben, mint pl. a hónalj bőre. Kb. 10 éve epilátort használok mindenhova (ritkán, ha sietek borotválom a lábszáram). A 2-3. alkalommal már megszoktam, szinte nem is fáj (mivel a szőr sem erősödik). Lezárva: nekem tényleg jobb, mint a gyanta, nem azért, mert kevésbé fáj, hanem mert jobban irányítható az epilálás, mint a gyantázás.
Gyanta: szerintem nem pattogzol ki tőle, de ha magadnak csinálod igen "erősnek" kell lenned a feltépéskor :-) kozmetikussal? nem tudom, szégyenlősség kérdése.
:-)
Szóval, ha úgy döntesz, hogy kipróbálod a gyantát, remélem megírod, hogy milyen :-)
én is epillátorral csinálom:) a borotvával csak szenvedtem...
amikor először csináltam majd megőrültem:D kétszerre álltam neki,de utána már nagyon egyszerű és szinte fájdalom mentes,legalábbis nekem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!