Melyik a legjobb és valóban hatásos narancsbőr elleni krém?
Figyelt kérdés
szeretnék véleményeket kérni, kinek mi használt és hol lehet kapni, mennyiért?2010. aug. 23. 10:54
1/3 anonim válasza:
Szia! És a Frezyderm Tripleffect krémzselét használom, nekem nagyon bevált. Én gyógyszertárban vettem, de ha jól tudom lehet neten is rendelni, és úgy talán még olcsóbb is. Amúgy olyan 10-12 ezer körül van, de simán megéri az árát! Nekem legalábbis láthatóan javult tőle a bőröm.
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen. esetleg olcsóbban?
2010. aug. 23. 13:53
3/3 anonim válasza:
Szia! Hát én próbáltam már olcsóbbat, sőt drágábbat is (konkrétan majdnem a duplájába került), de nekem ez vált azért ajánlottam. Egyébként, ha beírod a keresőbe, akkor kidob neked egy csomót szerintem, mindenféle árkategóriában :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!