Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kávépakolást hogy kell elkészí...

Kávépakolást hogy kell elkészíteni? Narancsbőr ellen meg stria ellen nagyon hatásos, de nem tudom, hogy kell elkészíteni.

Figyelt kérdés
2010. júl. 29. 18:29
 1/4 anonim ***** válasza:
erről még nem hallottam de tudok mást ami jó a stíra ellen nekem 1 hét után láthatóan halványodtak a stíráim de azt tudd akár mit teszel rá elmúlni ne fog csak halványodni nekem a dr.kelen fitness orange anticellulit gél vált be
2010. júl. 29. 20:41
 2/4 anonim ***** válasza:
jah és ez a gél a narancsbőrre is jó :D ne ijedj meg ha bekened vele a bőröd és piros lesz állítólag jól bindítja a vérkeringést és azért de egy idő után már nem pirosodsz be tőle nekem nagyon jó volt :D
2010. júl. 29. 20:43
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen a választ:)
2010. júl. 29. 21:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy már nem aktuális, de hátha segít valakinek. :)

Én úgy csináltam, hogy 1 adag kávézacchoz tettem extraszűz olívaolajat érzésre. :D Addig tettem az olajat, amíg krémes lett és kenhető. De én eléggé macerásnak tartom, mert tiszta trutyi lettem, nagyon nehezen jött le és pár este után nem volt lelki erőm magamra kenni. Így a hatásáròl nem tudok nyilatkozni. :/

2015. júl. 24. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!