Az epilátor mennyire hatásos, mennyi ideig tart, fájdalmas? , , ott" (a puncimnál) is lehet használni? Melyik a legjobb fajta? A Braun silk-epil jó?
Nekem is ez van.
Ha még sosem használtál epilátort, akkor az első fájni fog, de csak az első. Utána már nem egyszerre nőnek vissza a szőrszálak, hanem szakaszosan, meg te is hozzászoksz. Nekem egyáltalán nem fáj az első használat óta (13 éve epilálok).
Egy láb kb 2-5 perc. Az eredmény nagyon jó és sokkal tartósabb, mint a borotváé. Én ráadásul a hónaljamat is epilálom, az 1 perc csak. (Az első borzalmas volt, de a hangja miatt, ahogy tékpedte ki a szőrszálakat, mert különösebben nem fájt.) 2 hétig simán kibírja.
Köszii. :D
És szerinted mivel lehet megcsinálni a puncimnál olyan csíkot?:D
Milyen csíkot?
Minden csakis a te fájdalomtűrő képességedtől függ. Én a nemiszervem környékét nem epilálnám, de olvastam/hallottam már, hogy van, aki igen.
én a nemiszervemnél nem epilálom :S párszor próbálta, de tényleg borzalmas :S
a hónaljamat meg sem érzem, szóval azt epilálom.
Én is próbáltam párszor a puncimat de ilyen fájdalmat még életemben soha nem éreztem mint akkor :D
Mintha tépte volna le a bőrömet...Brr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!