Ráncosodó (fiatal bőrrel) mit lehet csinálni?
Bőrgyógyász írt fel (akné miatt) Skinorent illetve Akneroxidot. Ezektől érzem, hogy úgy húzza össze az arcom. Nem is kenem fel csak 2 naponta emiatt. Bőrgyógyász hidratálót nem ajánlott de szoktam tenni. Vizet sajnos keveset iszok, amit kellene tudom. Alapozót szoktam tenni. a szemöldököm között orromnál látom a csíkokat, hogy ráncosodik. A kenőcsök előtt ez nem volt jellemző, de az aknékra meg kell.
Szoliba nem járok, Cigizni nem cigizek, de nagyon idegegesítenek a csíkok ( mint amikor valaki ráncolja össze a szemöldökét)
Esetleg tudtuk jó hidratálót ehhez a 2 kenőcshöz?
Roacuttan kúrát tervezünk ahhoz javasolta az Effaclar hidratálót, de azt inkább a szárazság miatt. (A kúrában még nem vagyok biztos, hogy belevágok) Egyenlőre a kenőcsök hatását tesztelem. A csíkokat jó lenne eltüntetni, mert 28 vagyok és sokszor nem néztek 18-nak aminek örültem, így viszont nagyon úgy látom, hogy öregíti az arcom.
Ja persze, pont az új krémek használatánál.
Most 3 napig nem kentem és nincs a szemöldökömnél a csík.
De ha felkenem megint ott lesz, mert húzza össze a bőrt ez a kenőcs.
Igenis látszik, és öregítő hatása van ami engem zavar, viszont az aknéknak jót tesz........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!