Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ráncosodó (fiatal bőrrel) mit...

Ráncosodó (fiatal bőrrel) mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés

Bőrgyógyász írt fel (akné miatt) Skinorent illetve Akneroxidot. Ezektől érzem, hogy úgy húzza össze az arcom. Nem is kenem fel csak 2 naponta emiatt. Bőrgyógyász hidratálót nem ajánlott de szoktam tenni. Vizet sajnos keveset iszok, amit kellene tudom. Alapozót szoktam tenni. a szemöldököm között orromnál látom a csíkokat, hogy ráncosodik. A kenőcsök előtt ez nem volt jellemző, de az aknékra meg kell.

Szoliba nem járok, Cigizni nem cigizek, de nagyon idegegesítenek a csíkok ( mint amikor valaki ráncolja össze a szemöldökét)

Esetleg tudtuk jó hidratálót ehhez a 2 kenőcshöz?

Roacuttan kúrát tervezünk ahhoz javasolta az Effaclar hidratálót, de azt inkább a szárazság miatt. (A kúrában még nem vagyok biztos, hogy belevágok) Egyenlőre a kenőcsök hatását tesztelem. A csíkokat jó lenne eltüntetni, mert 28 vagyok és sokszor nem néztek 18-nak aminek örültem, így viszont nagyon úgy látom, hogy öregíti az arcom.

2023. dec. 4. 15:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát, akkor megöregedtél, most ért utol. Pár ránc miatt nem fogsz hirtelen sokkal öregebbek tűnni.
2023. dec. 5. 20:58
 12/12 A kérdező kommentje:

Ja persze, pont az új krémek használatánál.

Most 3 napig nem kentem és nincs a szemöldökömnél a csík.

De ha felkenem megint ott lesz, mert húzza össze a bőrt ez a kenőcs.

Igenis látszik, és öregítő hatása van ami engem zavar, viszont az aknéknak jót tesz........

2023. dec. 5. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!