A lelki rosszulléttől ráncosodom. Mit tehetnék ellene?
26/N vagyok.
Iszonyatosan babaarcom van, és 25 éves koromig egy ráncom sem volt. VISZONT:
25 éves koromban egy olyan esemény történt az életemben, ami kb. tönkretett. Ennyit még sosem stresszeltem, nem alszom sokszor, hányok.
Nos, ez a legjobban a szemem alatti ráncokon latszik. Amikor rosszul vagyok, rögtön kijön. Akármit kenek rá. Ha jól vagyok lelkileg, elmúlnak. Tudom, röhejesen hangzik, de tényleg eltűnik az összes, ha lelkileg kiegyensúlyozott vagyok. Viszont úgy adódott, hogy még 3 hónapig fent lesz ez a stresszes helyzet. Van valami, amivel tudnám enyhíteni a ráncokat? Iszom vizet, kenem ránctalanítóval, de az önbizalmamnak nagyon rosszat tesz, hogy így nézek ki.
Keress meg egy pszichológust, aki segít egyenesbe jönni, vagy legalább is tanulj meg valami relaxációs technikát.
Ugyanis ahogy te is észrevetted, nem kivül kell kezelni a ráncokat, hanem belül a lelkivilágodat. Ha az rendben van, akkor a böröd is helyreáll.
100%-ban egyetértek az előttem szólóval.
Testképzavar is lehet.
Köszönöm mindenkinek.
Kezel már szakember, csak az nem egyik pillanatról a másikra fog meggyógyítani.
Köszönöm amúgy a válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!