Szolizás utáni rosszullét?
Szerintem is azért lehetett mert nem ettél, na meg 12 perc is elég sok.
Nem is értem egyáltalán minek ez, öregíti a bőrt mint a fene, és még szebb sem leszel tőle...
Bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok, de van egy csajszi, akiről azt hitem 24 éves kb, de kiderült, hogy 21 mint én, csak olyan a bőre már a szolitól, meg a sminktől, hogy öregebbnek tűnik.
Én sem tűnök 15 nek, de szerintem koromnak megfelelően.
Nem lebeszélni akarlak, meg szidni a szolit, mert én is mennék, csak előtte igazi napon barnulgatok.
Bár olyan színem nem tudom, mikor lesz mint egy tengerparti nyaralás után :( :)
Amúgy lehet hogy vérnyomásod esett le, vagy ilyesmi vagy nem kaptál bent levegőt rendesen, ilyen velem is szokott lenni, és inkább állóban.
Nem mindig reagál ugyanúgy az ember szervezete.
Lehet nem ettél, lehet az volt a baj, hogy ehy helyben vagy mereven, kicsit mozgathatod néha lábad vagy egyik kezeddel kapaszkodsz pl, csak pár mp ig....
Én is voltam már így. Álló szoliban voltam, és első alkalommal azon a helyen, ugyanúgy 12 percre. Vagyis csak eredetileg, mert 10 perc után ki kellett jönnöm, olyan rosszul lettem.
Szerintem a nagy meleg miatt lehetett, meg ilyenkor vacakol a vérnyomás is. Én már jártam így napozás után is. Amúgy az eset után én nem mentem vissza abba a szoliba, pedig egy neves stúdióról van szó.
Egyébként pedig nem mindenki lesz öreg mama- kinézetű a szolitól, és nem biztos, hogy mi szolisok hamarabb bőrrákot kapunk mint egy olyan ember, aki érzékeny bőrű, és egyszer alaposan megég a strandon. Nem kéne csak a két véglet között gondolkodni. A szolinak is vannak negatív DE pozitív hatásai is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!