Tanácsokat szeretnék kérni, ki hogyan ajánlja a nemi szerv csupaszítását. ! Melyik az ideális "eszköz"?
Idáig borotvával oldottam meg , de szeretnék valami másra váltani, az epilálás nagyon fáj (egy részén próbáltam azzal is) ti hogyan oldjátok meg ?
Fiúk lányok válaszát egyaránt várom.
(Egy lány...)
:)
ha kiprobálod a gyantát az első után tuti elmegy a kedved de ne add fel hosszu távon megéri
amugy ha lehetőséged van akkor ne olyan kozmihoz menny aki papirral tépi vissza mert az ugy sokkal jobban fáj hanem aki simán az ujjával visszatép a gyantát!
Eddig borotvával de ma reggel elhatároztam,neki megyek epilátorral!Nem mondom hogy kellemes de aki epilátort használja,az tudja,egy idő után hozzá szoksz,nem fáj.
A borotválás után kipattog a bőröm,begyulladt szőrtüszők és a sűrű használat miatt untam bele.
Persze hogy fájdalmas de én úgy csillapítottam hogy bal kézzel megfeszítettem az epilált bőrrészt,valamennyit csillapította.
Én meg azon agyalok,ha hozzá szoktatom magam az epilátorhoz,vajon nem veszít az érzékenységéből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!