Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tanácsokat szeretnék kérni,...

Tanácsokat szeretnék kérni, ki hogyan ajánlja a nemi szerv csupaszítását. ! Melyik az ideális "eszköz"?

Figyelt kérdés

Idáig borotvával oldottam meg , de szeretnék valami másra váltani, az epilálás nagyon fáj (egy részén próbáltam azzal is) ti hogyan oldjátok meg ?

Fiúk lányok válaszát egyaránt várom.

(Egy lány...)

:)

2009. jan. 2. 22:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem érzékeny a bőröm, nem bírja máshol se a gyantát, én borotvát használom, kb. 1 hét alatt borostásodik csak. Egyéni dolog, ha bírod, gyantázd, ha nem, felejtsd el, de krémet tilos.
2009. jan. 3. 19:37
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat. Igen a borotvával nálam az a gond, hogy hamar elkezd újra szúrni a csupaszított felület... A többi megoldás meg fáj. De majd kipróbálom még a gyantát is.
2009. jan. 4. 13:44
 13/18 anonim ***** válasza:

ha kiprobálod a gyantát az első után tuti elmegy a kedved de ne add fel hosszu távon megéri

amugy ha lehetőséged van akkor ne olyan kozmihoz menny aki papirral tépi vissza mert az ugy sokkal jobban fáj hanem aki simán az ujjával visszatép a gyantát!

2009. jan. 5. 17:21
 14/18 Rebellis1996 válasza:
A borotválástól csak egyre gyorsabban és erősebben nő vissza a szőr. Így nevezhetjük kényelmes megoldásnak, de se nem hosszantartó, se nem kényelmes. Az epilálás fájdalmas, de hasznos. Ha előtte kisollóval rövidre nyírod a fanszőrt, és utána epilálsz, sokkal jobban bírható a dolog.
2016. jan. 25. 22:36
 15/18 anonim válasza:
Lézeres szőrtelenítés szerintem
2019. máj. 19. 12:32
 16/18 sarlatan68 válasza:

Eddig borotvával de ma reggel elhatároztam,neki megyek epilátorral!Nem mondom hogy kellemes de aki epilátort használja,az tudja,egy idő után hozzá szoksz,nem fáj.

A borotválás után kipattog a bőröm,begyulladt szőrtüszők és a sűrű használat miatt untam bele.

Persze hogy fájdalmas de én úgy csillapítottam hogy bal kézzel megfeszítettem az epilált bőrrészt,valamennyit csillapította.

Én meg azon agyalok,ha hozzá szoktatom magam az epilátorhoz,vajon nem veszít az érzékenységéből?

2019. jún. 26. 15:35
 17/18 anonim válasza:
Ti hogyan epilláltok? Én is próbáltam,ki is feszítettem a bőrt, de akadozott az epillátor és lehetetlenné vált az egész művelet.
2020. okt. 11. 01:03
 18/18 anonim válasza:
Erre a témára én is kíváncsi vagyok elég régóta. Én most szerintem beruházok egy Villanófényes szőrtelenítő gépre. A borotva anyagilag mind hatásban nem jött be sajnos. Gyantát is próbáltam egyszerűen alig szedett ki valamit.
2020. okt. 14. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!