Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tanácsokat szeretnék kérni,...

Tanácsokat szeretnék kérni, ki hogyan ajánlja a nemi szerv csupaszítását. ! Melyik az ideális "eszköz"?

Figyelt kérdés

Idáig borotvával oldottam meg , de szeretnék valami másra váltani, az epilálás nagyon fáj (egy részén próbáltam azzal is) ti hogyan oldjátok meg ?

Fiúk lányok válaszát egyaránt várom.

(Egy lány...)

:)

2009. jan. 2. 22:29
1 2
 1/18 anonim válasza:
100%

Én próbáltam gyantáztatni is próbáltam egyénileg gyantázni. Kegyetlenül fáj és begyullad meg hát az ajkaknál gyantázni..necces..

Sajnos én nem tudok jobbat ajánlani mint a borotva! Végleges szőrtelenítés meg se forduljon a fejedbe, nem éri meg..stb. A habok,krémek meg semmivel sem jobbak mint a borotva.

Kíváncsi vagyok ki mit tanácsol!

2009. jan. 2. 22:33
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Én a borotvát ajánlom.Viszont ha használsz borotvagélt,habot,az nagyon sokat segit,legalább is nekem.A gyanta és az epilátor rettentő fájdalmas lehet,bikinivonalon még csak-csak kibirja az ember,de az érzékenyebb részeken én sirva fakadnék:D A krémeg meg nem is szabad ott hazsnálni,rámegy a nyálkahálytára és az bizony ki tudja kezdeni. Ha van egyéb alternativa,én is kiváncsi vagyok rá:D
2009. jan. 2. 22:35
 3/18 anonim ***** válasza:
88%
Borotva a legjobb szerintem. Egyszerű is, nem is fáj vagy gyullad be. Én férfifként borotvával csupaszítom, nagyon ritkán, és szerintem egyszerű, még úgy is hogy ott lóg a péniszem. Szerintem nőként egyszerűbb, mert "nincs útba" a pénisz.
2009. jan. 2. 22:40
 4/18 anonim ***** válasza:
91%

Én egyszer leepiláltam a felét, és piros pöttyös lett, ami normális az epilálésnál, és vérzett ahogy kihúzta a szört.Nagyon fájt.Bár én a hónaljam is azzal szedem és ott nem fáj nekem már, megszoktam, lehet hogy ott is meglehet.Így maradtam a borotvánál, de abba meg az a rossz, hogy hamar visszanöl.Mikor leepiláltam akkor 1,5 hétig sima volt, de mégegyszer nem mertem nekiállni!:S

Borotvapártis vagyok!:P

2009. jan. 2. 22:50
 5/18 anonim válasza:
82%
még hogy a férfiaknak nehezebb...aha,hát én már sokszor téptem ki a borotvával a körmömet tőből:Dmert itt preciznek kell lenni,nem csak végighúzni,hanem a kis helyeken is leborotválni...(egy lány)
2009. jan. 2. 22:53
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
énis borotválom, de utálom mert szúúr :(
2009. jan. 2. 22:53
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Az itt leírtakat olvasd el, nem tudok többet hozzátenni.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..

2009. jan. 2. 22:55
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Én gyantáztatom. Borotváltam előtte, de már meguntam, hosszabban tartó simaságot szerettem volna:D Így válatottam,és nem is fáj ,hogyha nem magadnak csinálod,hanem kozmetikussal.
2009. jan. 3. 11:41
 9/18 anonim ***** válasza:
83%

GYANTA

az első fáj söt a masáodik is sőt az összes de hozzá lehet szokni és minden alkalom egyre kevésbé fáj ha nem borotválod hanem csak gyantázod!!

2009. jan. 3. 19:31
 10/18 anonim ***** válasza:
83%
A gyanta a legjobb mert több hétig csupasz marad, a borotfánál szinte már azonnal elkezd nőni. Szerintem kozmetikussal szedesd ki.
2009. jan. 3. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!