Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik jön be jobban? Oriflame...

Melyik jön be jobban? Oriflame vagy Avon? Tanácsadónő?

Figyelt kérdés

Van olyan aki tanácsadnő ?Vagy szeretne lenni?

Melyiknél éri meg jobban?

2010. okt. 19. 18:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Avon sokkal fiatalosabb: sok parfüm van benne, szajfény, szemceruza, make up....

Az Oriflame inkább idösebbeknek valo, de van h az oriflamebe is vannak jou cuccok

2010. okt. 25. 14:28
 12/13 anonim válasza:
Oriflame-nél vagyok szépségtanácsadó! Itt egyaránt lehet időseknek is,és fiataloknak is terméket találni. Nagyon jók, imádom az Oriflame-t, mert tényleg bejönnek a termékei, és hatnak is, arról nem is beszélve, hogy milyen finom illatuk van... Az Oriflame nekem nem volt csalódás, ellenben az AVON-nal! Tudom, hogy sokan az AVON-t részesítik előnyben, de szerintem az Oriflame sokkal jobban megéri. Lehet, hogy drágább, de inkább veszek kicsit magasabb áron MINŐSÉGI és MEGBÍZHATÓ termékeket, mint olcsón, de CSALÓDÁST OKOZÓkat!
2011. szept. 27. 16:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Oriflame!
2012. febr. 26. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!