Szerintetek melyik a jobb, az avon vagy az oriflame, és miért?
Avon. Szerintem jobb minőségűek a termékeik, de lehet elfogult vagyok, mert az oriflame-es krémektől kicsi égő kiütések jönnek ki az arcomon (többet is próbáltam, bevállalós típus vagyok). Viszont a teafás két színű korrektor, ami oriflame-es volt, na az csúcstermék, nem tudom van-e még.
De a többiben avon, jó minőség és viszonlag alacsony ár :)
Avon jobb szerintem, jobban szeretem, az illatok jobban tetszenek. A krémek is jók, és a sminkcuccok pedig a legjobbak.
Ami nem azért olcsóbb, mert rosszabb, csak a tanácsadók kapnak kevesebb jutalékot, ha jól tudom.
100% mértékben az AVON jobb minőségileg és árilag alacsonyabb is.
Az Avonos parfümök sokkal jobb illatúak stb...
Avon. Olcsóbb, szélesebb a választéka, jobb a minősége.
Én nagyon rég az használom, samponok balzsamok nagyon jók!! Alapozóstift egy álomtermék! Sok nem volt még ilyen jól fedő termékem.
Napszemüveget is rendeltem és pont jó lett, kényelmes és divatos.
Sokkal több az akció és egy idő utána sok termék ára lemegy érdemes várni.
Avon jobb! Minden területen
Oriflame illatok hát azok nagyon büdösek
Szívesen írnék csúnyát az Avon-osokra, de nem fogok... :)
Az Avon ami pénzt beleöl a sztárok felfogadására, hogy reklámozzák a termékeiket, azt az Oriflame a termékek minőségébe helyezi. Az Avon csak azért ismert, mert hirdetik. Az Oriflame-nek meg nincs szüksége, holmi amcsi szupersztárokra ahhoz, hogy az emberek mellette tegyék le a voksukat.
Én részemről korábban Avon termékeket használtam, de csak azért mert kezd arra a szintre lesüllyedni, hogy bemegyek a boltba és leveszem a polcról...
Én az Oriflame-et javaslom. Nekem jobban tetszik a működése és a termékei is.
Utolsó.
Van benne valami amit írtál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!