Szeretitek az Avon vagy Oriflame termékeket?
Én inkább AVON-párti vagyok. Viszont szerintem nem biztos, h meg fogja neked érni. Az a baj, hogy az AVON és Oriflame is már olyan elterjedtek, hogy szerintem mindenkinek a környezetében vannak ilyen "tanácsadónők".
Egyébként már annyira nem vagyok ez a rendelős típus, inkább megveszem boltban. Bár mot rendeltem egy bőrradírt, epres illatút.
Szia! Hát én használni nem igen használom őket, bár a katalógust imádom átnézni! Én amit veszek tőlük az szemhéjpúder, szemceruza, néha szempillaspirál, bár ez utóbbival már nem igazán vagyok megelégedve. Mást ezért nem veszek pláne krémet, mert nem elég jó minőségűek. De nagyon sokan használják őket. Az avon-t többen és szerintem abból sokkal-sokkal több tanácsadó is van, de úgy hallottam, hogy az oriflame a minőségibb. És igazából ezzel ez a probléma, hogy szerintem is mindenkinek a környezetében van legalább egy ember, aki ezzel foglalkozik, úgymond nem nagyon van már kinek eladni. És igen komoly forgalmat kellene ahhoz produkálnod, hogy megérje csinálni, mint mellékkereset. Viszont ismerek nem egy olyan embert, akinek plusz pénze ugyan nem lesz belőle, de beléptek, mert saját maguknak és a családtagjaiknak olcsóbban tudnak vásárolni.
Ja! Azt elfelejtettem, hogy anyunak meg anyósomnak ha van valami szülinap, karácsony szoktam ránctalanítót venni ezekből, mert mindketten használják ezeket.
Tulajdonképp nincs ezekkel baj inkább csak azt mondom, hogy akinek érzékeny vagy problémás a bőre az ne avont/oriflamet használjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!