Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szeretitek az Avon vagy...

Szeretitek az Avon vagy Oriflame termékeket?

Figyelt kérdés
Most szeretnék belépni az egyikbe,de nem tudom, hogy melyikbe és, hogy megéri-e, lehet-e vele keresni és vajon hogyan lehetnék hatékony?
2009. ápr. 7. 22:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Van ismerősöm aki Avon tanácsadó, viszont csak úgy éri meg ha sok megrendelőd van. A sok az kb szerintem 20 ember lehet.
2009. ápr. 7. 22:28
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem az AVON népszerűbb, viszont sok tanácsadó is van, így jobban megoszlanak az ügyfelek. Mindkét cégnek jó termékeik vannak, pasiként én is sokat használom mindegyiket.
2009. ápr. 7. 22:35
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
És z én párom is csinálta mindkettőt, legalább 10-15 állandó megrendelődnek lennie kell, hogy egyáltalán megérje csinálni.
2009. ápr. 7. 22:36
 4/10 anonim ***** válasza:
82%

Én inkább AVON-párti vagyok. Viszont szerintem nem biztos, h meg fogja neked érni. Az a baj, hogy az AVON és Oriflame is már olyan elterjedtek, hogy szerintem mindenkinek a környezetében vannak ilyen "tanácsadónők".

Egyébként már annyira nem vagyok ez a rendelős típus, inkább megveszem boltban. Bár mot rendeltem egy bőrradírt, epres illatút.

2009. ápr. 8. 08:11
 5/10 anonim ***** válasza:
82%
Jó termékeik vannak mind a kettőnek. Talán jobb az Oriflame , de viszont drággább is. Errefele mindenki avonnal foglalkozik és hát vannak megrendelők. Minden nő szeret adni magára.És sokan a párjuknak is innen rendelnek. Az oriflamet nem tudom erre senki nem csinálja de mindenki mondja drága talán ezért sokan nem tehetik meg hogy rendeljenek belőle.
2009. ápr. 8. 09:19
 6/10 anonim ***** válasza:
82%

Szia! Hát én használni nem igen használom őket, bár a katalógust imádom átnézni! Én amit veszek tőlük az szemhéjpúder, szemceruza, néha szempillaspirál, bár ez utóbbival már nem igazán vagyok megelégedve. Mást ezért nem veszek pláne krémet, mert nem elég jó minőségűek. De nagyon sokan használják őket. Az avon-t többen és szerintem abból sokkal-sokkal több tanácsadó is van, de úgy hallottam, hogy az oriflame a minőségibb. És igazából ezzel ez a probléma, hogy szerintem is mindenkinek a környezetében van legalább egy ember, aki ezzel foglalkozik, úgymond nem nagyon van már kinek eladni. És igen komoly forgalmat kellene ahhoz produkálnod, hogy megérje csinálni, mint mellékkereset. Viszont ismerek nem egy olyan embert, akinek plusz pénze ugyan nem lesz belőle, de beléptek, mert saját maguknak és a családtagjaiknak olcsóbban tudnak vásárolni.

Ja! Azt elfelejtettem, hogy anyunak meg anyósomnak ha van valami szülinap, karácsony szoktam ránctalanítót venni ezekből, mert mindketten használják ezeket.

Tulajdonképp nincs ezekkel baj inkább csak azt mondom, hogy akinek érzékeny vagy problémás a bőre az ne avont/oriflamet használjon.

2009. ápr. 8. 12:56
 7/10 anonim ***** válasza:
82%
Nálunk osztályban már van 1 oriflame-s meg két avonos "tanácsadónő" is, de azt mondják, hogy nem igazán éri meg nekik és kár a fáradságért ennyit reklámozni másoknak, mert mindenkinek van már a közelében más..
2009. ápr. 8. 15:04
 8/10 anonim ***** válasza:
82%
Hat AVON-nal en is foglalkoztam regebb, voltak akik rendeltek tolem rendszeresen,de az AVON eleg nepszeru, sok tanacsado is van.En pedig tapasztalatbol mondom,hogy az AVON termekek gyengek nagyon.Oriflamet nem hasznaltam soha de annal kevesebb tanacsado van talan igy nagyobb az esely.
2009. ápr. 8. 17:14
 9/10 anonim ***** válasza:
78%
én mindkettővel befürödtem, totál allergiás lettem. a bőrgyógyászaton égnek állt a doktornő haja, azt mondta ilyen termékeket be kellene tiltani...
2009. ápr. 8. 20:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Oriflame-ből több hasznod van
2010. jan. 2. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!