Szeretitek a Balea termékeket? Használjátok?
Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 11:31
1/13 anonim válasza:
én szeretem főleg a kókuszos dezodort:D
2/13 anonim válasza:
Szeretem, tusfürdőt, testápolót és arctisztítókat is ebből a márkából veszek. Nincs velük bajom, a célnak pont megfelelnek! :)
3/13 A kérdező kommentje:
Nekem sem:)Volt csokis banános testápolóm,epres, most kókuszos. Isteni az illatuk:) samponban most a volumennövelőt használom. De van ribizlis hajkúrám, és meg vagyok velük elégedve. Viszont hallottam, valakinek összegubancolja a haját. samponokat használtok?
2010. febr. 21. 11:57
4/13 anonim válasza:
Nekem waxom van Baleás, és imádom az illatát. Meg persze sokáig elég,mert nagyon pici elég belőle, csak annyi kell,hogy ne szálljon úgy a hajam.
5/13 anonim válasza:
Én is hazsnálok jó pár baleas cuccot szeretem őket! Arc tisztót tudnátok ajánlani belőle vegyes bőrre? Azokat még nem probáltam!
6/13 A kérdező kommentje:
azt nem próbáltam.De biztos jó
2010. febr. 21. 13:37
7/13 anonim válasza:
Én nagyon szeretem. A hajamra csak azt használok. Samponból néha a barna hajra való diósat, vagy a sárgabarackosat. Balzsamból barackosat, hajpakolásból ribizliset. :) miután megszárítom a hajam, sokáig jóillatú marad. :)
8/13 anonim válasza:
Én Balea ajakápolót használok, trópusit. Ha éjjelre bekenem vele a számat, reggelre olyan puha, mintha vajból lenne. Barátom nagyon szereti. :))
9/13 A kérdező kommentje:
A barackos balzsamot, meg a ribizlis hajpakolást hajkúrát én is nagyon szeretem:) ajakápolót nem próbáltam:) Köszönöm lányok az eddigi válaszokat:)
2010. febr. 21. 17:03
10/13 anonim válasza:
Csak helyeselni tudok:)
Én is nagyon szeretem őket. A kedvencem az eper illatú smink-lemosó és a testápoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!