Mit tegyek az arcommal?
Eddig tökéletes volt egy két folt meg pár miteszer. Egy hete csinálok "komolyabban" arcápolást és ilyen apró puklik jelentek meg szanaszét a fejemen. Alapvetően száraz a fejem ezen szerettem volna kicsit segíteni.
Az arcápolási rutinom: a cerave hidratáló lemosója
Utána az a kék tubusos hidratáló krémje és beautyofjoesonos fényvédő este csak simán lemosom a lemosóval.
Egyszer nem mostam le véletlenül a krémeket.
Mi lehet a baj?
Az a lemosó kevés önmagában. Egyetértek az elsővel.
Szárazabb bőrre inkább micellás vizet javaslok. Pl Garnier rózsaszín kupakos micellás víz.
Elősször azzal eltávolítod a fényvédőt, majd a gélessel átmosod. Ha soknak érzed a kettőt, akkor csak vízzel mosd le a micellás vizet, de valamivel mindenképp le kell mosni (akár vízzel), hiába írja, hogy nem igényel öblítést.
A Cera Ve jó márka, de a krémjét én inkább testre javaslom. Nekem is van itthon, próbálkoztam vele arcra, de nekem sem vált be, csak testre.
Milyen hidratálót ajánlottok helyette?
Néztem a revoxost a japánosból mint hidratáló gélt vagy a beutyofjoesonos hidratáló gélt. Valamelyiket próbáltátok már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!