Hogy barátkozzak meg az arcommal? F
KB. Ilyen a változás, előtte mint Harrison Fordnak itt
Most
23 vagyok, a második képen egy heroinos van, én nem heroinozok, nem tudom miért van. Most az arcpofajukat nézétek, ne mint ember, nem hasonlítok egyikre sem, csak bőr alapján hogy olyan kerekarcu, vastag mosolyrancos alak voltam, mondhatni gyerekes pár éve, most meg mint a 2-es, csak rosszabb. Totál depressziós vagyok tőle, próbálom elfogadni, de nem megy, voltam sok borgyogyasznal egyik sem vett komolyan, meg annyit mondanak hogy acne, pár kencefice azt kész. Akik tetszenek lányok mondanom sem kell esélyem sem lehet, próbálok raalni arra hogy tetszen olyan mint ami eddig nem, mindig ilyen kerekarcu, bájos lányokba voltam szerelmes, de most ezt figyeljem hogy kellően kiegett, drogos csaj hozzám? 😞 Eleve a külsőből ítélunk, meg persze keresük a hozzánk valót, szimpatikus embereket, külső valahol belső tükre, de a kezdő szimpátia sem alakul ki hasonló emberekkel, akár haveri alapon sem, mert tudatalatt nem működik, egyedül érzem magam, nem tudom leírni mennyire rossz. Nem akarok újra gyerekes, "aranyos" arcot, meg vágom hogy öregszem én is, de ezzel már nem tudok azonosulni... Főleg nem pozitívan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!