Ajánlanátok nekem a bőrömnek megfelelő, jó arckrémet?
Alapvetően zsíros, miteszerre, és néha pattanásokra hajlamos az arcbőröm, máskor viszont kiszárad, és hámlik.
Mivel hamarosan 24 éves leszek, így lassan már foglalkoznék azzal is, hogy megelőzzem a korai bőröregedést, de közben persze nem szeretnék továbbra sem teret engedni a csúnyaságoknak.
Milyen arckrémet tudtok ajánlani nekem? Persze nem a nagyon drága kategóriájú termékekre gondolok.
Illetve ha valakinek még van valami jó házi praktika a tarsolyában, azt is örömmel fogadom. :)
Én úgy két hónapja használok Alksebor kenőcsöt, mert sok miteszerem, pattanásom volt és a bőröm is elég zsíros.
Nagyon szépen kitisztult az arcom és mivel sok A vitamin van benne, ki is simult. Merem ajánlani.
Zsírosság ellen még ott a kén szappan is (Nadin 290 Huf a patikákban).
Ezeken kívül sima Nivea arckrémet használok és tök rendben van a buksim.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Pattanásokra ritkábban jelennek meg, inkább a miteszerek a zavaróak, meg a zsírosodás (túlpörög a faggyútermelésem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!