A hajam csirkesárga lett első szőkítés után, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2napja szőkítettem először a hajamat, vörösből, és csirkesárga színe lett... a következő szőkítésnél elérhetem a platinaszőkét? vagy ha erre a színre platinaszőke festéket használok az is jó? és ha vasárnap szőkítenék megint akkor lenne valami baja a hajamnak? köszi2009. jan. 1. 13:58
1/12 anonim válasza:
Jujjj a vasárnapi újraszőkítést felejtsd el nagyon gyorsan. Teljesen letörnéd a hajad, aztán egy segítség lenne csak az olló. Jól értem Te csináltad magadnak? Sötét színből szőkét nem egyszerű varázsolni, a fodrász is több lépésben szokta. Először csak melírcsíkok, majd egyre több és végül lehet az egész hajat. Ez a legkíméletesebb. A következő lépést mindenképp bízd fodrászra, mert könnyen tönkreteszed a hajad, gondolom nem ez a célod. Átmenetileg vegyél Schauma Reflex sampont. Lila flakkonban van, a sampon is ijesztően lila. Ez egy picit hamvasit és szed le valamennyit a sárga színből. Megmosod vele a hajad, mint egy hagyományos samponnal és ezt a lila habot 5-10 percig rajta hagyod. Tovább ne, mert akkor kékülhet lilulhat a hajad. Egyelőre ezt tudod tenni. Hosszú vagy rövid a hajad? 4-6 hétig nem kellene újabb ilyen traumának kitenni a hajad.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.:) am. igen magamnak csináltam. a hajam váll alá ér kicsivel... az a baj, hogy hétfőtől suli és ilyen hajjal nem mehetek közösségbe...:D:( ha most befestem szőke festékkel az nem jó?
2009. jan. 1. 15:08
3/12 anonim válasza:
Vegyél Schauma hamvasító sampont(lila a flakon)
4/12 A kérdező kommentje:
oké köszi a tippet...az kb mennyi idő alatt segít?
2009. jan. 1. 16:34
5/12 anonim válasza:
1hajmosás alkalmából 2x mosd át vele a hajad, nekem így első pár alkalom után szemmel látható volt az eredmény.
6/12 anonim válasza:
Első vagyok: Semmiképp ne kenj most rá festéket! Maradj a Schaumánál. Igen már egy hajmosás is hamvasít, de vasárnapig még akár kétszer is megmoshatod, de túlzásba se ess vele, mert akkor lila lesz hajad. Ha meg újrafested pár nap alatt szőkére, akkor azon már csak az olló fog segíteni, de hidd el a színével nem tudsz csodát tenni. Hiba volt magadnak belefogni, gondolom ráadásul még foltos is lett. Ezt inkább bízd a fodrászra. Átmenetileg jó a Shauma, de egy pár hét múlva inkább fodrászra bízd a hajad rendbehozatalát. Megkérdezhetem hány éves vagy? Ha nem szeretnél ne válaszolj.
7/12 anonim válasza:
Ha újra befested azzal több kárt csinálsz, mint hasznot.
8/12 A kérdező kommentje:
16 vagyok.a válaszokat köszi:]
2009. jan. 1. 23:15
9/12 anonim válasza:
Bnőm befestette 2x a haját 1 héten belőle és hamvasszőke lett és nem károsodott. Lehet egyedi eset mer erős a haja.
10/12 anonim válasza:
Jelentkezz! Mi lett a hajaddal? Kíváncsi vagyok! Kipróbáltad a sampont?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!