Le kell vágatnom a hajam és tippeket kérnék, hogy milyen frizurát csináltathatnék. (?)
8
Hát jah...
7
Ehhez egyébként extrém szép arc kell és megfelelő arcforma.
Végül frufru nélküli, fülig érő bob lett, melír nélkül. A fülig érő azért jó, mert be tudom tenni a hajam a fülem mögé. A fodrász azt mondta, h a melírt n/sem bírná a bőröm.
Jól néz ki. 😊
Este teszek fel előtte-utána képeket.
Köszi mindenkinek, mindenkit felpontoztam (kivéve a tüsi-haj fan-t.)
13
Hoppsz, pont nem láttalak, amikor írtam a 14-et. Hát elég fura, h a dauer nálam kb. 2x, 3x annyi idő után működött, mint másoknak, h legyen is belőle vmi... A melír nem fogta meg 2x annyi idő alatt, mint másoknak... A hullámokat pár óra alatt kirúgta...
Soha nem vágom, {festem}, melírozom, dauerolom magamnak. Ez nyilvánvaló. 🙂
De téged is felpontoztalak. 🙂
16
Köszönöm! Na milyen jó, hogy ezt még soha senki nem mondta...
18
Kösziii! És a samponban még paraben sincs. (Arra allergiás vagyok.) Balzsamot nem használok.
Na itt vannak a képek. :)
Nem látszik igazán persze, de élőben tényleg jól néz ki (legalábbis sokkal jobban, mint hajvágás előtt) és ennél jobban be lehet(ne) "lőni". Egy-egy alkalommal azért tudok (tudnék) hajhabot vagy hajlakkot használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!