Legyen buzz cut-om lányként vagy ne?
Sziasztok, nagyon gondolkozom a buzz cut hajon. Fiatal lány vagyok, a hajam rengetegszer volt festve, szőkítve házilag. Eléggé töredezett lett és azon gondolkodtam, hogy egy buzz cut lehet segítene rajta. Nem szeretnék nagyon rövid hajat (mármint nem nullásra szeretném vágni, az alap 5-7mm és annál hosszabb). Szeplős, hazel szemű lány vagyok, eredetileg sötét barna hajú, szerintetek bevállaljam vagy inkább ne?
Pár kép a linkeknél, hogy milyenre gondoltam:
Hasonló okokból választottam én is a buzz cutot. Összevissza festegettem magamnak a hajamat, mindenféle színűről mindenféle színűre.
Elég ramaty állapotba került a hajam, úgyhogy nem volt más választásom, mint lenyírtam géppel rövidre a hajamat. Sokat segített a hajamon.
Néha most is be szoktam festeni, de 1-2 hét alatt lenő az egész, szóval nem marad meg sokáig.
Szia!
Eldöntötted már, hogy lenyírod-e buzz cut-ra a hajadat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!