Lenövés 10 nap alatt?!
Figyelt kérdés
10 napja festettem a hajam, most nézem a tükörben, először azt hittem ritkul a hajam, erre csak a tövek kezdenek virítani. Évek óta ugyan az a festék és árnyalat amit használok, nem azzal van a baj. Lehetséges, hogy láthatóan nőtt néhány milit a hajam 10 nap alatt?2023. júl. 12. 16:44
2/10 anonim válasza:
Persze. A haj folyamatosan nő, nyáron még egy picit gyorsabban is mint télen tehát 10 nap alatt simán láthatsz már pár milis lenövést főleg ha nagy az eltérés a festék és az eredeti hajszíned között.
4/10 A kérdező kommentje:
Van eltérés mert sötét a festék és a természetes meg nagyon világos.
Ezen azért lepődtem meg, mert sok éve festem a hajam, lehet ősz is van már benne, de 10 nap alatt nem vettem még észre lenovest
2023. júl. 12. 17:21
5/10 A kérdező kommentje:
grociusz
h
Tiltás
2023. július 12. 17:30
Előzmény:
A kérdésed: Lenövés 10 nap alatt?!
Az üzenet:
Szia!
Bocsi, hogy zavarlak, egy kérdést szeretnék feltenni, amit nyilvánosan nem merek, ha megengeded!
Arra készülök, hogy elveszítsem a szüzességem. Tudsz valamiféle tanácsot adni előtte?
Miért van ennyi gyökér? 😭😭😭
2023. júl. 12. 17:33
6/10 anonim válasza:
5-ös, nekem is szó szerint ezt írta egy másik kérdére adott válaszomra... Csak tiltsd le, az a legegyszerűbb.
7/10 Metionin válasza:
Persze, nekem gyorsan nő a hajam és 2 hét alatt látványos lenövésem lesz. 10 nap után is látszik már.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2023. júl. 13. 14:23
9/10 anonim válasza:
5-ös, én is megkaptam ugyanezt egy másik kérdés alatt, tényleg sok az unatkozó kretén :D
10/10 anonim válasza:
Persze, nőhetett ennyit. Az enyémet két hete pénteken festettem, és nekem is látszik a lenövés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!