Vékonyszálú haj akkor is csúnyán néz ki nagyon
hosszan, ha nem törik?
Figyelt kérdés
Ősz elején eldöntöttem, hogy megnövesztem a vállig érő hajamat. És legnagyobb meglepetésemre gyönyörűen halad, 2-3 centi híján a mellemig ér. (Most vágtunk le belőle 2-3 centit, a törött részeket. De ezzel együtt is kb 10 centit nőtt szeptember óta. A derekamig szeretném megnöveszteni.
Most még nem lapos, de azért nincs is extra tartása, maximum 2 napot bír ki mosás nélkül. Ha még tovább növesztem, akkor nem fog egyre jobban összeesni?
2023. jún. 6. 00:36
1/8 anonim válasza:
Tupírozd és nem fog.
2023. jún. 6. 02:03
2/8 anonim válasza:
Hajtol is függ, csak akkor tudod meg, ha megnőtt a bizonyos hosszúságúra amit szeretnél.
Egyébként vannak hajtő emelő porok, ami egyáltalán nem káros a hajra és nem is drága.
2023. jún. 6. 12:16
3/8 anonim válasza:
esetleg nem gondoltál arra h layered hajad legyen vagy vmi formája legyen? egy hosszúság nem biztos hogy jó ötlet ilyen hajtípussal
2023. jún. 6. 13:44
4/8 anonim válasza:
Én a helyedben ritkábban mosnám, vagy, ha ragaszkodsz a heti 3-hoz, akkor max vízzel és hígabb kondicionálóval.
Minél gyakrabban mosod annál hamarabb és annál jobban zsírosodik. Ideális esetben vékonyszálú hajnál is elég kéne, hogy legyen heti 1 samponos mosás.
2023. jún. 6. 15:47
5/8 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy segíteni akarsz, de előre éreztem, hogy jön egy ilyen komment. Mert már 100x megkaptam, és 100+1x kipróbáltam, de nem segített. Nálam nem ez az oka. Ha heti 1x mosnám samponnal, az életem nagyobbik részében úgy néznék ki, mint egy csapzott kutya. A genetikán meg nem fog javítani a kevesebb mosás. A hajam egészséges, semmi baja, csak gyárilag puhább és vékonyabb.
2023. jún. 6. 16:58
6/8 anonim válasza:
Nyugi nagyon sok embernek kell ennyiszer mosni a haját. Sokszor a zsírosodas hormonális, így valószínűleg nem tudsz tenni ellene. Én is ilyen gyakran mosok hajat, és köszöni szépen jól van.
2023. jún. 6. 22:31
7/8 anonim válasza:
A kopasz bármilyen hajnál szebben néz ki.
2023. jún. 7. 11:38
8/8 anonim válasza:
Háát nekem vékonyszálú van és ugyanez. Bob fazonból növesztettem és most kb mellig ér. Én is próbálom még növeszteni,de azért kevésnek néz ki. Pedig amúgy dús,de vékony szálú.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!