Ilyen hajat milyen típusú hajápolással, (sampon, balzsam, kondicionáló, fésű stb )lehet elérni? képek lent. Olyan lányoktól nőktől várok tippeket, akik hajmániások ( :) ), és nagyon benne vannak a hajápolás & frizura témában.
A hajam szőkésbarna, középhosszú, vékonyszálú, full egyenes, és nehezen fésülöm ki. 4 éve tök más volt a szerkezete, ugyan sokkal inkább a fejemre lapult, de nagyon puha volt, és 3 másodpercbe se telt kifésülni.
Most több hajam van,( pubertásban lett több , meg szőrösebb is lettem), de volt egy előnye amit nagyon szerettem, "tincsesebb" volt.
Ha kijövök a fodrásztól akkor is tincses, de otthon a saját termékeimmel nem tudom ezt elérni.
A tincses alatt azt értem, hogy megfogsz az ujjaddal akármilyen pici tincset, és az nem ragad egybe még 5 más tinccsel, hanem szép ruganyos, és selymes.
kép 1:
kép 2:
a fentiekre vágyom.A különbséget mondjuk ezekkel tudnám illusztrálni:
kép 1 nem tincses ( bár szép)
kép 2 nem tincses bár szexi
kép 3 nem tincses
Bármi ötlet? :)
nem tudom érthető e amire gondolok. Köszönöm mindenkinek.
Alap hajápolás: sampon (csak a töveit), hajpakolás 10percig fenthagyni (csak a hajvégekre), balzsam 3perc (csak a hajvégekre)
Ez az alap ezt illik betartani. Hajmosások közt hajvégápolókat is használhatsz (pl. Elseve no hair cut krém vagy hiarulon plump) és hajvégápoló olajat a krém/spray után. Ezt minden nap is lehet akár.
Van még néhány extra tippem, de ezt így nagyon hosszú leírni.
Fésűből a TengelTeezerek nagyon jók, de drága. Egy olcsó fa fésű aminek ritka a foga az is nagyon kíméletes.
Ha még több ápolást szeretnél szivesen leírom.
szia szeretnék!!
Hajpakolásból az érdekelne, hogy sok helyen azt olvastam, hogy kethetente 1x kell pakolás max. Mert nehezíti a hajat.
A többi kerdés az lenne, hogy vékonyszálú hajra mi ajánlott, mindazokból amit leírtál.
Nem márkák, hanem hogy mire figyeljek amikor választok.
Heti 2x használok pakolást, tehát minden hajmosáskor. Viszont nem ugyan azt. Két hajpakolást használok váltogatva. Nem nehezíti el, de meg kell találni a neked tökéleteseket.
Vékonyszálú hajnál a sűrűbb hajvégápolókat csak közvetlenül hajmosás után használd, ne mindennap. Például a hiarulon plumpot lehet minden nap használni, az nem nehezíti el egyáltalán.
Hajvégápolóknál (spray/krém/olaj) fontos, hogy egyszerre ne sokat rakj rá, hanem a rendszeresen használd. Sokkal jobb eredményt el lehet érni, ha minden nap használod kicsit.
Hajszárításkor használj hővédőt, spray és krémek is vannak ugye, vékonyszálúnál jobb a spray ebből is. Alacsony fokozaton szárítsd akkor is, ha hővédőzöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!