Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vékonyszálú hajhoz melyik...

Vékonyszálú hajhoz melyik hajhosszabbítási technika a legjobb?

Figyelt kérdés
Vékonyszálú, nyomi hajam van, így 10 dkg póthaj felrakatását tervezem. Van aki szerint ehhez csak a csomózás vagy a varrás jó, más szerint pedig a hőillesztés is. Utóbbitól tartok. Akinek vékonyszálú hajat dúsítottak/hosszabbítottak, melyik eljárás vált be?
2023. jan. 18. 17:27
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
10 évig volt póthajam,mind tönkretette. 100 g kevés egy fejre, nekem 250g volt és így nézett ki igazi szép dús hajnak. De manapság szerintem inkább gáz,mint divat,engedd el. Amennyi penzt rakoltottem,abbol lakás kezdőrészletet tehettem volna félre. A saját hajadat tönkreteszi,nincs varázslat. Vagy gondolod,ha hónapokig fonat van a hajadban, majd vígan nő a sajátod? Ha kb. ráégetnek keratinnal egy tincset,ami a saját hajadnál nehezebb, majd akkor nem lesz semmi baj? Ugyan,ugyan.
2023. jan. 21. 00:27
 2/8 anonim válasza:
23 éve készítek hajhosstabbításokat. Már éhen haltam volna ha valóban tönkre tenné a hajat, mert már nem lenne vendégem. Nem mindegy kihez megy az ember. Nagyon sok a kókler. Egy napos gyorstalpalókat végeznek el, amin semmi fontos nem hangzik el ami ahhoz kell, hogy ne menjen tönkre a hajad. A hajad textúrájához mérten kell kiválasztania a szakembernek a technikát. Ezt csak személyes konzultáció során lehetséges megállapítani.
2023. máj. 8. 18:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem úgy igazából tönkreteszi,hogy megkopaszodsz vagy letörik tőből a hajad. Egyszerűen csak "csoffadt" lesz,hiába nő meg a hosszabbítás alatt. Amikor lekerül a hosszabbítás,valószínűleg rövidre kell majd vágni. Gondolj bele...szerinted,ha nem tenné tönkre valamennyire az alatta lévő hajat a hosszabbítás,akkor járnának nők évekig,évtizedekig hajat hosszabbítani? Nem,mert megnőne a saját hajuk vígan és kicsattanóan egészségesen a hosszabbítás alatt. De ez egy bullshit,hogy nem árt a hajnak. Az összes felkapott hajhosszabbítóbál megfordultam, valóban szépen dolgoztak, szép volt a hajam. De mikor lekerült, látni lehetett,hogy ez minden,csak nem jó a hajnak. 6 éve került le végleg a póthajam,azóta mellig érő gyönyörű dús hajam lett.
2023. máj. 8. 23:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Azért rakatok fel, mert a saját hajam kevés, így soha nem tudnék belőle még csak felhosszu hajat sem noveszteni. Világ életemben vágytam a hosszú, szép hajra, azóta csomozassal tettek fel minőségi hajat, és imádom. Hülye lennék kiszedetni és megint a kevés, nyomi hajammal élni. Az egész karakterem, arcom előnyére változott.
2023. máj. 9. 10:14
 5/8 anonim ***** válasza:
A kevés egészséges jobb,mint a szép mű. Most aztán titkolhatod meg költheted rá egy autó árát. A csomózás a legrosszabb választás vékony hajra.
2023. máj. 9. 10:17
 6/8 A kérdező kommentje:
#5 - nem titkolom, simán hordom osszefogva is úgy, hogy látszik a technika. Nagyon szépen lett megcsinalva, nem tudom ezen mit kéne takargatni? Az meg hogy relatíve drága, rajtam kívül senkire sem tartozik sztem:D
2023. máj. 9. 10:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem full mindegy, csak meg akartalak óvni egy csalódástól. De ezt úgy látszik neked kell megtapasztalnod,én sem hallgattam senkire.
2023. máj. 9. 11:20
 8/8 anonim válasza:
Kedves kérdező! Nekem is ugyanez a problémám. Gondolkodom én is rajt hogy rakassak fel. Milyen tapasztalatod van azóta?
máj. 10. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!