Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon látszik az illesztés...

Nagyon látszik az illesztés ha osszefogom a hajam ha póthajam van? Hoilleszteses technikaval lesz csinálva.

Figyelt kérdés

2020. júl. 23. 22:56
 1/5 anonim ***** válasza:
33%

Igen. De miert baj az,ha latszik?

N

2020. júl. 24. 02:36
 2/5 anonim ***** válasza:
94%

Nekem mikrogyűrűs technikával van felrakva és nekem nem látszik, mert jól van felhelyezve :)

Nem tudom az első honnan veszi, hogy látszik, de (nekem még így nem volt felrakva, csupán mások véleményére alapozva) elvileg a hőillesztéses még kevésbé látszik :)

2020. júl. 24. 03:41
 3/5 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem undorító amikor látszik. Biztos van akinek nem, de a többségnek igen és mindig olyan jókat nevetek. :D
2020. júl. 24. 09:42
 4/5 anonim ***** válasza:
47%
A hoilleszteses a lapocskas es a baratnomnek van olyan. Kemeny,ahogy megfogom. Fesulkodni nem lehet normalisan csak spec kefevel. Szerintem ez az egy zavaro.
2020. júl. 24. 19:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem látszódtak oldalt mert ott kevesebb a hajam.

Ha sok hajad van és jól teszik fel nem fog látszódni.

Majd figyeld meg, hogy meddig bírja a hajad, mert átlagban 2-3 hónapot szoktak mondani egy felrakás után, de nekem már 1 hónap után rasztásodott az illesztés körül, mert ott nem lehet ugye fésülni és olyankor már kilátszódott.

Így én sűrűbben jártam újra rakatni, nem szabad elhanyagolni és akkor nem lesz gond. Csak jó tanács.

2020. júl. 24. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!