Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nem nehéz póthajjal hajat...

Nem nehéz póthajjal hajat mosni az "illesztések" miatt?

Figyelt kérdés
2016. febr. 25. 12:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt nehéz. Teljesen ugyanúgy mostam meg, mint mikor nem volt. Annyi, hogy figyelni kell a samponra. Nem tartalmazhat sem gyümölcssavat, sem alkoholt. Figyelmedbe ajánlom a fekete színű Gliss Kur sampont én mindig ezt használtam hozzá. Nem zsírosítja a hajat (mint pl jópát syoss termék ebben a kategóriában), de túl száraz sem lesz tőle.
2016. febr. 25. 13:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Azt lehagytam, hogy a keratin miatt kell figyelni a samponra, ami a tincseken található az illesztésnél, amennyiben hőillesztve vagy mikrogyűrűzve van a hajad. A többi módszernél, nem tudok róla, hogy ezzel külön foglalkozni kéne.
2016. febr. 25. 13:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Bele kell tanulni és utána nem vészes, de az elején elég fura élmény. Mondjuk függ attól is hogyan lett felillesztve. Volt amikor eléggé figyelnem kellett hogyan mosom, mert féltem, hogy lejönnek a tincsek, de volt amikor olyan jól meg volt csinálva, hogy el is felejtettem hogy póthaj is van a fejem :) De ha csinláltatsz elmondják mire kell odafigyelned annál a fajta illesztésnél.
2016. febr. 25. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!