Gáz lenne megkérni a barátnőm, hogy vágja rövidebbre a haját?
Figyelt kérdés
Nemrég a barátnőm hosszas gondolkodás után lenyíratta a haját tüsire (fent 2centi, körben az alján pár mili)
Féltem tőle hogy nem fog így tetszeni, de nagyon bejön így. Szívesen lenyírnám neki az egészet pár milisre, de lehet, hogy hülyén venné ki magát ha ezt felvetném.
Volt már valaki hasonló cipoben?
2023. máj. 2. 23:49
1/24 Noren1989 válasza:
Igen, gàz lenne.
Nem, nem voltam hasonló helyzetben.
3/24 anonim válasza:
Elmondhatod, hogy ez tök tetszik neked és megkérdezheted, szeretne-e még rövidebbet. Ő meg majd eldönti.
4/24 anonim válasza:
inkább egy pasin kéne gondolkoznod
5/24 anonim válasza:
Nem gáz, de ne lepődj meg vagy durcikázz be, ha nemet mond.
6/24 anonim válasza:
Milyen hosszú hajat váratott le a barátnőd? Említsd meg neki lehet,hogy ő is szívesen kipróbálná!
7/24 anonim válasza:
Finoman kérdezd meg, hátha nyitott rá és megengedi neked. De semmiképp ne erőltesd. Amúgy nem voltam hasonló helyzetben.
8/24 anonim válasza:
Ahogy a 3-as is írta. Egyáltalán nem gáz, ha elmondod, hogy nagyon bejön neked ez a merész rövid frizura, és akár még rövidebbel is szívesen megnéznéd őt.
9/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Rákérdeztem és azt mondta hogy ha elutazunk nyáron, előtte megcsinálhatom neki és akkor mire hazajövünk addigra talán megnő kicsit
2023. máj. 4. 23:07
10/24 anonim válasza:
Nagy élmény lesz nyáron nem kell szenvedni a hajmosással. Inkább már 0.5mm nyírd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!