Egészséges hogy 17 évesen hullik a hajam? hajmosásnál kisebb csomók,fésülésnél sok szál kijön,illetve mióta rövidebbre lett vágva a hajam észre vettem hogy furcsán nől,középen hoszabb és gyorsabban is nől mint 2 oldalt.:/
Excuse me, de ha 1 éve van vitamin hiányod 1-2 hetes kenegetés nem fogja pár nap alatt helyrehozni. Legalább 1-3 hónap mire lesz valamennyi változás.
Vérvételre mindenképp elmennék. Igaz nem haj, hanem a körmöm volt rossz. Mindenhol vas hiányt írtak, 2 hónap után se javult. Elmentem vérvételre és akkor derült ki, hogy folsav hiányom van. Azóta sokkal jobb állapotba van a körmöm.
Szia! Nem igazán normális dolog ha valakinek csomókban hullik a haja.
Írtad, hogy a vérvételen minden rendben volt. Egy fogászati vizsgálaton se ártana részt venned, ugyanis nekem így derült ki, hogy ínygyulladásom van(ami a le nem szedett fogkő miatt alakult ki) valamint az éppen kinőni készülő bölcsességfogam állt a hajhullásom hátterében. 🙂 Rettenetesen félek a fogorvosoktól gyermekkorom óta de muszáj voltam lépni.
Ez csak egy személyes tapasztalat volt, hátha neked is segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!